Mfmp4srcsnk.dll nedlasting

Utvikler:
Microsoft
Beskrivelse:
Media Foundation MPEG4 Source and Sink DLL
Vurdering:

Du løper: unknown OS

DLL-fil funnet i vår DLL-database.

Oppdateringsdatoen for dll-databasen: 06 Aug 2022

spesialtilbud

Ditt operativsystem:

Se mer informasjon om Outbyte og unistall :instruksjoner. Vennligst se gjennom Outbyte EULA og Personvernregler

Klikk: last ned for å hente PC-verktøyet som følger med mfmp4srcsnk.dll. Verktøyet vil automatisk bestemme manglende dll-filer og tilby å installere dem automatisk. Å være et brukervennlig verktøy, er det et flott alternativ til manuell installasjon, som har blitt anerkjent av mange dataeksperter og datamagasiner. Begrensninger: prøveversjonen tilbyr et ubegrenset antall skanninger, sikkerhetskopiering, gjenoppretting av Windows-registret GRATIS. Full versjon må kjøpes. Den støtter operativsystemer som Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7 og Windows Vista (64/32 bit).
Filstørrelse: 3,04 MB, Nedlastingstid: <1 min. på DSL/ADSL/kabel

Siden du bestemte deg for å besøke denne siden, er sjansen stor for at du enten leter etter mfmp4srcsnk.dll-fil, eller en måte å fikse feilen "mfmp4srcsnk.dll mangler". Se gjennom informasjonen nedenfor, som forklarer hvordan du kan løse problemet. På denne siden kan du også laste nedmfmp4srcsnk.dll-filen.

Hva er Mfmp4srcsnk.dll?

Mfmp4srcsnk.dll en DLL-fil (Dynamic Link Library) -fil , utviklet av Microsoft, som er referert til viktige systemfiler i Windows OS. Den inneholder vanligvis et sett med prosedyrer og driverfunksjoner, som kan brukes av Windows.

Hva er Mfmp4srcsnk.dll brukes til?

Mfmp4srcsnk.dll-fil, også kjent som Media Foundation MPEG4 Source and Sink DLL, er ofte assosiert med Microsoft® Windows® Operating System. Det er en viktig komponent som sørger for at Windows-programmer fungerer som de skal. Dermed, hvis mfmp4srcsnk.dll-filen mangler, kan det påvirke arbeidet til den tilknyttede programvaren negativt

Hva er Mfmp4srcsnk.dll mangler feil betyr?

Det er flere grunner som kan forårsake mfmp4srcsnk.dll feil. Disse inkluderer Windows-registerproblemer, skadelig programvare, feil applikasjoner, etc.

Feilmeldinger relatert til mfmp4srcsnk.dll-filen kan også indikere at filen er feil installert, ødelagt eller fjernet

"Andre vanlige mfmp4srcsnk.dll feil inkluderer:

 • “mfmp4srcsnk.dll mangler”
 • “mfmp4srcsnk.dll error loading”
 • “mfmp4srcsnk.dll crash”
 • “mfmp4srcsnk.dll ble ikke funnet”
 • “mfmp4srcsnk.dll kunne ikke bli funnet”
 • “mfmp4srcsnk.dll Tilgangsbrudd”
 • “Prosedyrens inngangspunkt mfmp4srcsnk.dll feil”
 • “Finner ikke mfmp4srcsnk.dll”
 • “Kan ikke registrere mfmp4srcsnk.dll”
mfmp4srcsnk.dll - Systemfeil Programmet kan ikke starte fordi mfmp4srcsnk.dll mangler på datamaskinen din. Prøv å installere programmet på nytt for å fikse problemet.

Hvordan fikse Mfmp4srcsnk.dll mangler feil?

Hvis feilen "mfmp4srcsnk.dll mangler", kan du bruke en av metodene nedenfor - manuell eller automatisk - for å løse problemet. Den manuelle metoden forutsetter at du laster ned mfmp4srcsnk.dll-filen og legger den i mappen for spill / applikasjonsinstallasjon, mens den andre metoden er mye enklere, da den lar deg automatisk fikse feilen med minimal innsats.

Metode 1: Nedlasting Mfmp4srcsnk.dll

Søk gjennom tilgjengelige versjoner av mfmp4srcsnk.dll fra listen nedenfor, velg riktig fil og trykk på "Last ned" -linken. Hvis du ikke kan bestemme hvilken versjon du skal velge, kan du lese artikkelen nedenfor eller bruke den automatiske metoden for å løse problemet

Mfmp4srcsnk.dll, :telle tilgjengelige versjoner

Bits & Version Filstørrelse Kontrollsummer
32bit 12.0.9600.16477 648.1 KB
MD5
MD5 92124ef7b1bf5492efca17b3a208e4f4
SHA1
SHA1 50936e99fb6cb4e8fc66fed92ab2ab24e09492c9
32bit 12.0.9200.16604 401.5 KB
MD5
MD5 ebd3510794753fc266a556ef6ecbfbfd
SHA1
SHA1 a2476da8f9fd3054ca8b0e16a68e8c455c7c5942
32bit 12.0.10586.122 862.0 KB
MD5
MD5 49cf99392314b7cad65de8a05abfe30d
SHA1
SHA1 4c5653bbddaf7205bf29a3f11a4d4c85c874c5a3
64bit 12.0.10586.122 1.0 MB
MD5
MD5 669f733f85febe6f7438c66cbf7fd3fd
SHA1
SHA1 3bdd9299bd591184ba51f2c38f87a9a86262817a

Hvordan velge riktig versjon av Mfmp4srcsnk.dll?

Se først gjennom beskrivelsene i tabellen ovenfor, og velg riktig fil for programmet ditt. Vær oppmerksom på om det er en 64- eller 32-bits fil, samt språket den bruker. For 64-biters programmer, bruk 64-biters filer hvis de er oppført ovenfor.

Det er best å velge de dll-filene hvilket språk som tilsvarer språket i programmet ditt, hvis mulig. Vi anbefaler også å laste ned de nyeste versjonene av dll-filer for å få oppdatert funksjonalitet.

Hvor skal du plassere Mfmp4srcsnk.dll-filen?

For å reparere feilen "mfmp4srcsnk.dll mangler", plasser filen i applikasjons- / spillinstallasjonsmappen. Alternativt kan du plassere mfmp4srcsnk.dll-filen i Windows-systemkatalogen.

Hvordan registrere deg Mfmp4srcsnk.dll?

Hvis det å løse den manglende mfmp4srcsnk.dll-filen i riktig katalog ikke løser problemet, må du registrere den. For å gjøre det, kopier DLL-filen til mappen C: \ Windows \ System32, og åpne en ledetekst med administratorrettigheter. Der skriver du inn “regsvr32 mfmp4srcsnk.dll” og trykker Enter.

Metode 2: Fiks den manglende Mfmp4srcsnk.dll-feil automatisk

Med WikiDll Fixer kan du automatisk reparere mfmp4srcsnk.dll feil. Verktøyet laster ikke bare ned den riktige versjonen av mfmp4srcsnk.dll helt gratis og foreslår riktig katalog for å installere den, men løser også andre problemer relatert til mfmp4srcsnk.dll-filen.
 • Trinn 1: Klikk på “Nedlasting App. ”-knappen for å få et automatisk verktøy, levert av WikiDll.
 • Trinn 2: Installer verktøyet ved å følge enkle installasjonsinstruksjoner.
 • Trinn 3: Start programmet for å fikse mfmp4srcsnk.dll feil og andre problemer.
spesialtilbud
4.365.534 downloads

Se mer informasjon om Outbyte og unistall :instruksjoner. Vennligst se gjennom Outbyte EULA og Personvernregler

Filstørrelse: 3.04 MB, Nedlastingstid: < 1 min. on DSL/ADSL/Cable

Dette verktøyet er kompatibelt med: windows-versions

Begrensninger: prøveversjonen tilbyr et ubegrenset antall skanninger, sikkerhetskopiering, gjenoppretting av Windows-registret GRATIS. Full versjon må kjøpes.

Metode 3: Oppdater drivere for å gjenopprette manglende .dll-filer

Driveroppdateringer for Windows-operativsystemet, så vel som for nettverkskort, skjermer, skrivere osv., Kan lastes ned uavhengig og installeres fra Windows Update Center eller ved hjelp av spesialiserte verktøy.

ALTERNATIV 1 - Automatisk Oppdatering Av Enhetsdrivere

Outbyte Driver Updater oppdaterer automatisk drivere på Windows. Rutinemessige driveroppdateringer er nå en saga blott!
 • Trinn 1: Last ned Outbyte Driver Updater
 • Trinn 2: Installer applikasjonen
 • Trinn 3: Start appen
 • Trinn 4: Driver Updater skanner systemet ditt for utdaterte og manglende drivere
 • Trinn 5: Klikk på Oppdater for automatisk å oppdatere alle drivere

ALTERNATIV 2 - Oppdater Enhetsdrivere Manuelt

 • Trinn 1: Gå til oppgavelinjen søkefelt - skriv Enhetsbehandling - velg Enhetsbehandling
 • Trinn 2: Velg en kategori for å se på enhetens navn - lag høyreklikk på den som må oppdateres
 • Trinn 3: Velg Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare
 • Trinn 4: Se på Update Driver, og velg den
 • Trinn 5: Windows kan ikke finne den nye driveren. I dette tilfellet kan brukeren se driveren på produsentens nettsted, der alle nødvendige instruksjoner er tilgjengelige

Metode 4: Skann PCen din etter skadelig programvare for å fikse mfmp4srcsnk.dllfeil

Noen ganger mfmp4srcsnk.dll feil kan skje på grunn av skadelig programvare på datamaskinen din. Den skadelige programvaren kan med vilje ødelegge DLL-filer for å erstatte dem med sine egne ondsinnede filer. Derfor bør din førsteprioritet være å skanne datamaskinen din for skadelig programvare og eliminere den så snart som mulig.

ALTERNATIV 1 - Windows Defender

Den nye versjonen av Windows 10 har et innebygd program kalt "Windows Defender", som lar deg sjekke datamaskinen din for virus og fjerne skadelig programvare, som er vanskelig å fjerne i en kjørende operasjon system. For å bruke Windows Defender Offline-skanning, gå til innstillingene (Start - Gear-ikonet eller Win + I-nøkkelen), velg "Oppdater og sikkerhet" og gå til "Windows Defender" -delen.
Hvordan bruke Windows Defender Offline Scan
 • Trinn 1: Trykk på Win-tasten eller klikk på Start og klikk på Gear-ikonet. Alternativt kan du trykke på Win + I-tastekombinasjon.
 • Trinn 2: Velg alternativet Oppdater og sikkerhet, og gå til Windows Defender-delen.
 • Trinn 3: Nederst i forsvarsinnstillingene er det avkrysningsruten "Windows Defender Offline scan". For å starte den, klikk "Skann nå". Merk at du må lagre alle ikke-lagrede data før du starter PCen på nytt.

Etter å ha klikket "Skann nå" burton, vil datamaskinen starte på nytt og automatisk begynne å søke på virus og skadelig programvare. Etter at skanningen er fullført, starter datamaskinen på nytt, og i varslene vil du se en rapport om den fullførte skanningen.

ALTERNATIV 2 - Outbyte Antivirus

Outbyte-produkter er et av de mest populære og effektive for å bekjempe skadelig programvare og uønskede programmer, og de vil komme til nytte selv når du har et tredjepartsantivirus av høy kvalitet installert. Skanning i den nye versjonen av Malwarebytes kan utføres i sanntid og manuelt. Følg trinnene nedenfor for å starte manuell skanning:
 • Trinn 1: Start Outbyte -programmet og klikk på Skann nå -knappen. Du kan også velge Skannealternativ på venstre side av programmets vindu og klikke på Full skanning. Systemet begynner å skanne, og du vil kunne se skanningsresultatene.
 • Trinn 2: Velg elementene du vil karantene, og trykk på knappen "Karantene valgt". Når du blir satt i karantene, kan du bli bedt om å starte datamaskinen på nytt.
 • Trinn 3: Etter at programmet har startet på nytt, kan du slette alle objekter i karantene ved å gå til den aktuelle delen av programmet eller gjenopprette noen av dem hvis det viste seg at noe fra programvaren i karantene begynte å fungere feil.

Metode 5: Fix Mfmp4srcsnk.dll mangler feil med System File Checker (SFC)

Mange brukere er kjent med sfc / scannow kommandoen for systemintegritetskontroll, som automatisk sjekker og fikser beskyttede Windows-systemfiler. For å utføre denne kommandoen, må du kjøre ledeteksten som administrator.
 • Trinn 1: Start kommandolinjen som administrator i Windows ved å trykke på Win-tasten på tastaturet og skrive "Kommandoprompt" i søkefeltet. Høyreklikk deretter på resultatet og velg Kjør som administrator. Alternativt kan du trykke på Win + X-tastekombinasjon som åpner menyen der du kan velge Kommandoprompt (administrator).
 • Trinn 2: Skriv inn sfc/scannow mens du er i ledeteksten og trykk Enter.

Etter at du har angitt kommandoen, begynner en systemsjekk. Det vil ta en stund, så vær tålmodig. Når operasjonen er fullført, vil du få meldingen "Windows Resource Protection fant korrupte filer og reparerte dem." eller “Windows Resource Protection fant korrupte filer, men klarte ikke å fikse noen av dem”.

Husk at System File Checker (SFC) ikke kan fikse integritetsfeil for de systemfilene som for øyeblikket brukes av operativsystemet. For å fikse disse filene må du kjøre SFC-kommandoen gjennom ledeteksten i Windows-gjenopprettingsmiljøet. Du kan komme inn i Windows Recovery Environment fra påloggingsskjermen ved å klikke på Shutdown og deretter holde nede Shift-tasten mens du velger Restart.

I Windows 10 kan du trykke på Win-tasten, velge Innstillinger> Oppdatering og sikkerhet> Gjenoppretting og under Avansert oppstart klikker du på Start på nytt. Du kan også starte fra installasjonsdisken eller oppstartbar USB-flashstasjon med Windows 10-distribusjon. På installasjonsskjermbildet velger du ønsket språk, og deretter velger du “Systemgjenoppretting”. Deretter går du til "Feilsøking"> "Avanserte innstillinger"> "Kommandoprompt". En gang i ledeteksten skriver du følgende kommando: sfc / scannow / offbootdir = C: \ / offwindir = C: \ Windows hvor C er partisjonen med det installerte operativsystemet, og C: \ Windows er banen til Windows 10-mappen.

Denne operasjonen vil ta en stund, og det er viktig å vente til den er fullført. Når du er ferdig, lukker du ledeteksten og starter datamaskinen på nytt som vanlig.

Metode 6: Fix ødelagt Mfmp4srcsnk.dll-fil ved å utføre Systemgjenoppretting

Systemgjenoppretting er veldig nyttig når du vil fikse mfmp4srcsnk.dll feil. Ved å bruke "Systemgjenoppretting" -funksjonen kan du velge å gjenopprette Windows til datoen da mfmp4srcsnk.dll-filen ikke ble skadet. Dermed kansellerer du endringer i systemfiler ved å gjenopprette Windows til en tidligere dato. Følg trinnene nedenfor for å rulle tilbake Windows ved hjelp av Systemgjenoppretting og bli kvitt mfmp4srcsnk.dll feil.
 • Trinn 1: Trykk på kombinasjonen Win + R for å starte dialogboksen Kjør.
 • Trinn 2: Skriv inn rstrui i tekstboksen Kjør, og klikk OK eller trykk Enter. Det åpner verktøyet for systemgjenoppretting.
 • Trinn 3: "Systemgjenoppretting" -vinduet kan inneholde alternativet "Velg et annet gjenopprettingspunkt". I så fall velger du dette alternativet og klikker Neste. Merk av for "Vis flere gjenopprettingspunkter" for å se en fullstendig liste over datoer.
 • Trinn 4: Velg en dato for å gjenopprette Windows 10. Husk at du må velge et gjenopprettingspunkt som vil gjenopprette Windows til datoen da mfmp4srcsnk.dll-feilmeldingen ikke dukket opp.
 • Trinn 5: Klikk på" Neste "-knappen, og klikk deretter på" Fullfør "for å bekrefte gjenopprettingspunktet.

På dette tidspunktet vil datamaskinen starte på nytt normalt og starte opp med den gjenopprettede versjonen av Windows, og mfmp4srcsnk.dll feilen bør løses.

Denne siden er tilgjengelig på andre språk: English | Deutsch | Español | Français | Italiano | Português | Русский | Bahasa Indonesia | Nederlands | Svenska | Tiếng Việt | Suomi