Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll nedlasting

Utvikler:
wxWidgets development team
Beskrivelse:
wxWidgets for MSW
Vurdering:

Du løper: unknown OS

DLL-fil funnet i vår DLL-database.

Oppdateringsdatoen for dll-databasen: 27 Mar 2023

spesialtilbud

Ditt operativsystem:

Se mer informasjon om Outbyte og unistall :instruksjoner. Vennligst se gjennom Outbyte EULA og Personvernregler

Klikk: last ned for å hente PC-verktøyet som følger med wxmsw28u_aui_vc_custom.dll. Verktøyet vil automatisk bestemme manglende dll-filer og tilby å installere dem automatisk. Å være et brukervennlig verktøy, er det et flott alternativ til manuell installasjon, som har blitt anerkjent av mange dataeksperter og datamagasiner. Begrensninger: prøveversjonen tilbyr et ubegrenset antall skanninger, sikkerhetskopiering, gjenoppretting av Windows-registret GRATIS. Full versjon må kjøpes. Den støtter operativsystemer som Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7 og Windows Vista (64/32 bit).
Filstørrelse: 3,04 MB, Nedlastingstid: <1 min. på DSL/ADSL/kabel

Siden du bestemte deg for å besøke denne siden, er sjansen stor for at du enten leter etter wxmsw28u_aui_vc_custom.dll-fil, eller en måte å fikse feilen "wxmsw28u_aui_vc_custom.dll mangler". Se gjennom informasjonen nedenfor, som forklarer hvordan du kan løse problemet. På denne siden kan du også laste nedwxmsw28u_aui_vc_custom.dll-filen.

Hva er Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll?

Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll en DLL-fil (Dynamic Link Library) -fil , utviklet av wxWidgets development team, som er referert til viktige systemfiler i Windows OS. Den inneholder vanligvis et sett med prosedyrer og driverfunksjoner, som kan brukes av Windows.

Hva er Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll brukes til?

Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll-fil, også kjent som wxWidgets for MSW, er ofte assosiert med wxWidgets for MSW. Det er en viktig komponent som sørger for at Windows-programmer fungerer som de skal. Dermed, hvis wxmsw28u_aui_vc_custom.dll-filen mangler, kan det påvirke arbeidet til den tilknyttede programvaren negativt

Hva er Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll mangler feil betyr?

Det er flere grunner som kan forårsake wxmsw28u_aui_vc_custom.dll feil. Disse inkluderer Windows-registerproblemer, skadelig programvare, feil applikasjoner, etc.

Feilmeldinger relatert til wxmsw28u_aui_vc_custom.dll-filen kan også indikere at filen er feil installert, ødelagt eller fjernet

"Andre vanlige wxmsw28u_aui_vc_custom.dll feil inkluderer:

 • “wxmsw28u_aui_vc_custom.dll mangler”
 • “wxmsw28u_aui_vc_custom.dll error loading”
 • “wxmsw28u_aui_vc_custom.dll crash”
 • “wxmsw28u_aui_vc_custom.dll ble ikke funnet”
 • “wxmsw28u_aui_vc_custom.dll kunne ikke bli funnet”
 • “wxmsw28u_aui_vc_custom.dll Tilgangsbrudd”
 • “Prosedyrens inngangspunkt wxmsw28u_aui_vc_custom.dll feil”
 • “Finner ikke wxmsw28u_aui_vc_custom.dll”
 • “Kan ikke registrere wxmsw28u_aui_vc_custom.dll”
wxmsw28u_aui_vc_custom.dll - Systemfeil Programmet kan ikke starte fordi wxmsw28u_aui_vc_custom.dll mangler på datamaskinen din. Prøv å installere programmet på nytt for å fikse problemet.

Hvordan fikse Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll mangler feil?

Hvis feilen "wxmsw28u_aui_vc_custom.dll mangler", kan du bruke en av metodene nedenfor - manuell eller automatisk - for å løse problemet. Den manuelle metoden forutsetter at du laster ned wxmsw28u_aui_vc_custom.dll-filen og legger den i mappen for spill / applikasjonsinstallasjon, mens den andre metoden er mye enklere, da den lar deg automatisk fikse feilen med minimal innsats.

Metode 1: Nedlasting Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll

Søk gjennom tilgjengelige versjoner av wxmsw28u_aui_vc_custom.dll fra listen nedenfor, velg riktig fil og trykk på "Last ned" -linken. Hvis du ikke kan bestemme hvilken versjon du skal velge, kan du lese artikkelen nedenfor eller bruke den automatiske metoden for å løse problemet

Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll, :telle tilgjengelige versjoner

Bits & Version Filstørrelse Kontrollsummer
32bit 2.8.9.0 327.7 KB
MD5
MD5 88cbada5eaa97adb29bbb2bf2c4e1053
SHA1
SHA1 b417b85fb1c66bbfeb056c8526484c2121c8be3d

Hvordan velge riktig versjon av Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll?

Se først gjennom beskrivelsene i tabellen ovenfor, og velg riktig fil for programmet ditt. Vær oppmerksom på om det er en 64- eller 32-bits fil, samt språket den bruker. For 64-biters programmer, bruk 64-biters filer hvis de er oppført ovenfor.

Det er best å velge de dll-filene hvilket språk som tilsvarer språket i programmet ditt, hvis mulig. Vi anbefaler også å laste ned de nyeste versjonene av dll-filer for å få oppdatert funksjonalitet.

Hvor skal du plassere Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll-filen?

For å reparere feilen "wxmsw28u_aui_vc_custom.dll mangler", plasser filen i applikasjons- / spillinstallasjonsmappen. Alternativt kan du plassere wxmsw28u_aui_vc_custom.dll-filen i Windows-systemkatalogen.

Hvordan registrere deg Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll?

Hvis det å løse den manglende wxmsw28u_aui_vc_custom.dll-filen i riktig katalog ikke løser problemet, må du registrere den. For å gjøre det, kopier DLL-filen til mappen C: \ Windows \ System32, og åpne en ledetekst med administratorrettigheter. Der skriver du inn “regsvr32 wxmsw28u_aui_vc_custom.dll” og trykker Enter.

Metode 2: Fiks den manglende Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll-feil automatisk

Med WikiDll Fixer kan du automatisk reparere wxmsw28u_aui_vc_custom.dll feil. Verktøyet laster ikke bare ned den riktige versjonen av wxmsw28u_aui_vc_custom.dll helt gratis og foreslår riktig katalog for å installere den, men løser også andre problemer relatert til wxmsw28u_aui_vc_custom.dll-filen.
 • Trinn 1: Klikk på “Nedlasting App. ”-knappen for å få et automatisk verktøy, levert av WikiDll.
 • Trinn 2: Installer verktøyet ved å følge enkle installasjonsinstruksjoner.
 • Trinn 3: Start programmet for å fikse wxmsw28u_aui_vc_custom.dll feil og andre problemer.
spesialtilbud
4.365.534 downloads

Se mer informasjon om Outbyte og unistall :instruksjoner. Vennligst se gjennom Outbyte EULA og Personvernregler

Filstørrelse: 3.04 MB, Nedlastingstid: < 1 min. on DSL/ADSL/Cable

Dette verktøyet er kompatibelt med: windows-versions

Begrensninger: prøveversjonen tilbyr et ubegrenset antall skanninger, sikkerhetskopiering, gjenoppretting av Windows-registret GRATIS. Full versjon må kjøpes.

Metode 3: Oppdater drivere for å gjenopprette manglende .dll-filer

Driveroppdateringer for Windows-operativsystemet, så vel som for nettverkskort, skjermer, skrivere osv., Kan lastes ned uavhengig og installeres fra Windows Update Center eller ved hjelp av spesialiserte verktøy.

ALTERNATIV 1 - Automatisk Oppdatering Av Enhetsdrivere

Outbyte Driver Updater oppdaterer automatisk drivere på Windows. Rutinemessige driveroppdateringer er nå en saga blott!
 • Trinn 1: Last ned Outbyte Driver Updater
 • Trinn 2: Installer applikasjonen
 • Trinn 3: Start appen
 • Trinn 4: Driver Updater skanner systemet ditt for utdaterte og manglende drivere
 • Trinn 5: Klikk på Oppdater for automatisk å oppdatere alle drivere

ALTERNATIV 2 - Oppdater Enhetsdrivere Manuelt

 • Trinn 1: Gå til oppgavelinjen søkefelt - skriv Enhetsbehandling - velg Enhetsbehandling
 • Trinn 2: Velg en kategori for å se på enhetens navn - lag høyreklikk på den som må oppdateres
 • Trinn 3: Velg Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare
 • Trinn 4: Se på Update Driver, og velg den
 • Trinn 5: Windows kan ikke finne den nye driveren. I dette tilfellet kan brukeren se driveren på produsentens nettsted, der alle nødvendige instruksjoner er tilgjengelige

Metode 4: Skann PCen din etter skadelig programvare for å fikse wxmsw28u_aui_vc_custom.dllfeil

Noen ganger wxmsw28u_aui_vc_custom.dll feil kan skje på grunn av skadelig programvare på datamaskinen din. Den skadelige programvaren kan med vilje ødelegge DLL-filer for å erstatte dem med sine egne ondsinnede filer. Derfor bør din førsteprioritet være å skanne datamaskinen din for skadelig programvare og eliminere den så snart som mulig.

ALTERNATIV 1 - Windows Defender

Den nye versjonen av Windows 10 har et innebygd program kalt "Windows Defender", som lar deg sjekke datamaskinen din for virus og fjerne skadelig programvare, som er vanskelig å fjerne i en kjørende operasjon system. For å bruke Windows Defender Offline-skanning, gå til innstillingene (Start - Gear-ikonet eller Win + I-nøkkelen), velg "Oppdater og sikkerhet" og gå til "Windows Defender" -delen.
Hvordan bruke Windows Defender Offline Scan
 • Trinn 1: Trykk på Win-tasten eller klikk på Start og klikk på Gear-ikonet. Alternativt kan du trykke på Win + I-tastekombinasjon.
 • Trinn 2: Velg alternativet Oppdater og sikkerhet, og gå til Windows Defender-delen.
 • Trinn 3: Nederst i forsvarsinnstillingene er det avkrysningsruten "Windows Defender Offline scan". For å starte den, klikk "Skann nå". Merk at du må lagre alle ikke-lagrede data før du starter PCen på nytt.

Etter å ha klikket "Skann nå" burton, vil datamaskinen starte på nytt og automatisk begynne å søke på virus og skadelig programvare. Etter at skanningen er fullført, starter datamaskinen på nytt, og i varslene vil du se en rapport om den fullførte skanningen.

ALTERNATIV 2 - Outbyte Antivirus

Outbyte-produkter er et av de mest populære og effektive for å bekjempe skadelig programvare og uønskede programmer, og de vil komme til nytte selv når du har et tredjepartsantivirus av høy kvalitet installert. Skanning i den nye versjonen av Malwarebytes kan utføres i sanntid og manuelt. Følg trinnene nedenfor for å starte manuell skanning:
 • Trinn 1: Start Outbyte -programmet og klikk på Skann nå -knappen. Du kan også velge Skannealternativ på venstre side av programmets vindu og klikke på Full skanning. Systemet begynner å skanne, og du vil kunne se skanningsresultatene.
 • Trinn 2: Velg elementene du vil karantene, og trykk på knappen "Karantene valgt". Når du blir satt i karantene, kan du bli bedt om å starte datamaskinen på nytt.
 • Trinn 3: Etter at programmet har startet på nytt, kan du slette alle objekter i karantene ved å gå til den aktuelle delen av programmet eller gjenopprette noen av dem hvis det viste seg at noe fra programvaren i karantene begynte å fungere feil.

Metode 5: Fix Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll mangler feil med System File Checker (SFC)

Mange brukere er kjent med sfc / scannow kommandoen for systemintegritetskontroll, som automatisk sjekker og fikser beskyttede Windows-systemfiler. For å utføre denne kommandoen, må du kjøre ledeteksten som administrator.
 • Trinn 1: Start kommandolinjen som administrator i Windows ved å trykke på Win-tasten på tastaturet og skrive "Kommandoprompt" i søkefeltet. Høyreklikk deretter på resultatet og velg Kjør som administrator. Alternativt kan du trykke på Win + X-tastekombinasjon som åpner menyen der du kan velge Kommandoprompt (administrator).
 • Trinn 2: Skriv inn sfc/scannow mens du er i ledeteksten og trykk Enter.

Etter at du har angitt kommandoen, begynner en systemsjekk. Det vil ta en stund, så vær tålmodig. Når operasjonen er fullført, vil du få meldingen "Windows Resource Protection fant korrupte filer og reparerte dem." eller “Windows Resource Protection fant korrupte filer, men klarte ikke å fikse noen av dem”.

Husk at System File Checker (SFC) ikke kan fikse integritetsfeil for de systemfilene som for øyeblikket brukes av operativsystemet. For å fikse disse filene må du kjøre SFC-kommandoen gjennom ledeteksten i Windows-gjenopprettingsmiljøet. Du kan komme inn i Windows Recovery Environment fra påloggingsskjermen ved å klikke på Shutdown og deretter holde nede Shift-tasten mens du velger Restart.

I Windows 10 kan du trykke på Win-tasten, velge Innstillinger> Oppdatering og sikkerhet> Gjenoppretting og under Avansert oppstart klikker du på Start på nytt. Du kan også starte fra installasjonsdisken eller oppstartbar USB-flashstasjon med Windows 10-distribusjon. På installasjonsskjermbildet velger du ønsket språk, og deretter velger du “Systemgjenoppretting”. Deretter går du til "Feilsøking"> "Avanserte innstillinger"> "Kommandoprompt". En gang i ledeteksten skriver du følgende kommando: sfc / scannow / offbootdir = C: \ / offwindir = C: \ Windows hvor C er partisjonen med det installerte operativsystemet, og C: \ Windows er banen til Windows 10-mappen.

Denne operasjonen vil ta en stund, og det er viktig å vente til den er fullført. Når du er ferdig, lukker du ledeteksten og starter datamaskinen på nytt som vanlig.

Metode 6: Fix ødelagt Wxmsw28u_aui_vc_custom.dll-fil ved å utføre Systemgjenoppretting

Systemgjenoppretting er veldig nyttig når du vil fikse wxmsw28u_aui_vc_custom.dll feil. Ved å bruke "Systemgjenoppretting" -funksjonen kan du velge å gjenopprette Windows til datoen da wxmsw28u_aui_vc_custom.dll-filen ikke ble skadet. Dermed kansellerer du endringer i systemfiler ved å gjenopprette Windows til en tidligere dato. Følg trinnene nedenfor for å rulle tilbake Windows ved hjelp av Systemgjenoppretting og bli kvitt wxmsw28u_aui_vc_custom.dll feil.
 • Trinn 1: Trykk på kombinasjonen Win + R for å starte dialogboksen Kjør.
 • Trinn 2: Skriv inn rstrui i tekstboksen Kjør, og klikk OK eller trykk Enter. Det åpner verktøyet for systemgjenoppretting.
 • Trinn 3: "Systemgjenoppretting" -vinduet kan inneholde alternativet "Velg et annet gjenopprettingspunkt". I så fall velger du dette alternativet og klikker Neste. Merk av for "Vis flere gjenopprettingspunkter" for å se en fullstendig liste over datoer.
 • Trinn 4: Velg en dato for å gjenopprette Windows 10. Husk at du må velge et gjenopprettingspunkt som vil gjenopprette Windows til datoen da wxmsw28u_aui_vc_custom.dll-feilmeldingen ikke dukket opp.
 • Trinn 5: Klikk på" Neste "-knappen, og klikk deretter på" Fullfør "for å bekrefte gjenopprettingspunktet.

På dette tidspunktet vil datamaskinen starte på nytt normalt og starte opp med den gjenopprettede versjonen av Windows, og wxmsw28u_aui_vc_custom.dll feilen bør løses.

Denne siden er tilgjengelig på andre språk: English | Deutsch | Español | Français | Italiano | Português | Русский | Bahasa Indonesia | Nederlands | Svenska | Tiếng Việt | Suomi